Uitslag Koppelwedstrijd

Gepubliceerd op 18 oktober 2022 om 11:22

De dag begint met een zonnetje en een frisse wind, om precies 8.30 uur vertrekken we met 13 auto's naar de speurvelden. De eerste sporen waren al uitgelopen en om 10 uur mocht Ruud beginnen met speuren. Ginny was vrolijk en Ruud liep er ontspannen bij, dit zorgt o.a. voor de mooie cijfers.

Ruud heeft met Ginny voor onderdeel A 95 punten gehaald en had daarmee een gedeelde 1ste plaats!

Omdat Jasper & Ruud naar de club terug moesten ivm appèl lopen hebben de toeschouwers zich opgesplitst. Paula bleef achter met Ronald en Marlies als supporters en haalde 84 punten. Voor Paula & Esprit zijn dit lagere cijfers dan ze gewend zijn maar wij vinden het nog steeds een mooie uitslag!


Desiree, Demi en Helena zijn meegegaan naar de club om Ruud en Jasper aan te moedigen.

Op de club waren Slavica en Monique ook aangekomen om iedereen aan te moedigen. Ruud was eerst aan de beurt en haalde 87 punten voor B.
Jasper heeft voor B 80 punten gehaald, dus samen met Ruud zijn score voor speuren komen ze op 175 punten en daarmee op de 6de plek.
Paula heeft voor speuren 84 punten gehaald, samen met de 87 punten van Ruud voor B komen ze op 171 punten en daarmee op de 8ste plek.

Wat zijn wij trots op de deelnemers van Kringgroep Ridderkerk, ze hebben mooie cijfers gehaald en zijn 6de en 8ste geworden van de 17 koppels.

Ruud krijgt de uitslag van het speuren te horen.

De jongste supporter van de club is er ook bij.

Ontvangst beker 1ste plaats speuren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.